Focus Advokater P/S foretager ændring i direktionen

Pressemeddelelse, den 24.11.2020

Focus Advokater foretager ændring i direktionen

Focus Advokater foretager pr. 1. januar 2021 et skifte i virksomhedens direktion. Direktionen har igennem mere end 10 år udgjort Jesper Hauschildt og Tine Seehausen. Advokat og partner Jesper Hauschildt overgiver sin del af direktionsarbejdet til advokat og partner Søren Borregaard. Søren Borregaard, der er 47 år og har været partner i Focus Advokater i 13 år, vil fra 1. januar 2021 udgøre direktionen i Focus Advokater sammen med advokat og partner Tine Seehausen.

”Direktionsskiftet er ganske udramatisk og en helt naturlig følge af, at jeg har været på denne post i snart 15 år”, udtaler partner Jesper Hauschildt. "Det er tiden at lade yngre kræfter tage over på min del af det administrative, og jeg vil gerne bruge endnu mere tid på det forretningsmæssige og juridiske arbejde”, fortsætter Jesper Hauschildt.

Advokat Søren Borregaard udtaler, at han glæder sig til sammen med Tine Seehausen at fortsætte arbejdet med den udvikling, Focus Advokater er i. "Vi har med Jesper og Tine i ledelsen haft en massiv satsning på specialviden, kunderelationer og ny teknologi. Denne spændende udvikling fortsætter."


Focus Advokater P/S

Focus Advokater har 80 ansatte, hvoraf 41 er jurister. Virksomheden har kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg og hører til Region Syddanmarks største advokatvirksomheder.

For yderligere information

Kontakt Focus Advokaters direktion; partner Tine Seehausen, tlf. 63142062/27105223 og partner Jesper Hauschildt, tlf. 63142026/27105209.

Indlæg af
Tine Seehausen

Tine Seehausen

Partner, advokat (L), Cand.merc.aud, LLM in VAT and indirect tax Læs mere