Markedsføringsret

Specialjura

I mange virksomheder udgør markedsføring et uundværligt element. Markedsføringen kan være afgørende for, om virksomheden får succes med sine produkter og tjenesteydelser. Virksomheders markedsføring er i stigende omfang genstand for regler og kontrol fra både myndigheder og organisationer. Man skal derfor altid være opmærksom på, om ens markedsføring overholder det stigende antal komplekse principper og regler for virksomhedernes markedsføringstiltag i forhold til andre virksomheder og forbrugere.

Focus Advokater har stor erfaring med at navigere i – og udnytte – de muligheder og udfordringer, som markedsføringsretten giver virksomhederne, både i Danmark og internationalt. Vores afdeling for markedsføringsret er solidt placeret som en førende juridisk rådgiver til virksomheder i ind- og udland inden for alle områder af markedsføringsretten.


Vores rådgivning
Det er vores vision at yde juridisk rådgivning med kommerciel tilgang, så din virksomheds interesser varetages bedst muligt. Vi sætter os ind i din forretning, den markedsretlige situation og de udfordringer, som din virksomhed måtte stå overfor. Vores rådgivning er derfor ikke kun begrænset til de juridiske aspekter inden for markedsføringsretten, men omfatter også skræddersyede strategier, som bidrager til konkurrencemæssige fortrin i markedet. 

 

Vi yder høj kvalitativ juridisk rådgivning og bistand i forbindelse med
  • Vurdering af kampagner, herunder sammenlignende reklame, vildledende markedsføring og uanmodede henvendelser
  • Markedsføring rettet mod børn og unge
  • Markedsføring og salg rettet mod forbrugere

 

 

 

  • Produktefterligning og snyltning på goodwill
  • Illoyal adfærd
  • Beskyttelse af erhvervshemmeligheder
  • Uberettiget brug af forretningskendetegn.
Kontakt os
Michael Clemmensen

Michael Clemmensen

Partner, advokat (H), certificeret voldgiftsdommer Læs mere
Maria-Louise Frydenlund Pedersen

Maria-Louise Frydenlund Pedersen

Advokatfuldmægtig Læs mere


Kontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder