Rekonstruktioner

Transaktionsjura

Økonomiske vanskeligheder behøver ikke at føre til virksomhedens sammenbrud

Virksomheder på vej i økonomiske vanskeligheder kan ofte med fordel straks rette henvendelse til de rette rådgivere for derved at forbedre mulighederne for at redde virksomheden. Ved en hurtig, forebyggende indsats med kompetent rådgivning fra Focus Advokater – i tæt samarbejde med revisor og bank – kan virksomheden ofte omstruktureres, således at virksomheden kan fortsætte.

Rådgivningen kan bla. omfatte rådgivning om virksomhedens opbygning, herunder evt. styrkelse af ledelse, økonomifunktion, gennemgang af virksomhedens juridiske forhold, forretningsgange og afsætningsforhold.

 

Rådgivningen vil som udgangspunkt ske i tæt samarbejde med virksomhedens eksisterende revisor og bank. For at nå et gunstigt resultat er det afgørende, at der hurtigt sættes ind med effektiv rådgivning med henblik på at fastholde tilliden hos virksomhedens samarbejdspartnere og kunder mv.

Hos Focus Advokaters har vi den fornødne ekspertise til at hjælpe virksomheder i denne situation – både ved uformelle kreditorordninger og de formaliserede rekonstruktioner via skifteretterne. Kontakt os gerne for et uformelt møde, hvis du ønsker at høre yderligere om mulighederne for din virksomhed.

Vi rådgiver bl.a. indenfor:
  • Omstrukturering
  • Gennemgang af virksomhedens juridiske forhold, forretningsgange og afsætningsforhold
  • Kreditorordninger
  • Virksomhedspant
  • Akkord
  • Formaliserede rekonstruktioner.
Kontakt os
Flemming Hartvig Pedersen

Flemming Hartvig Pedersen

Partner, advokat (L), aut. bobestyrer Læs mere
Morten Elbrønd

Morten Elbrønd

Partner, advokat (L), cert. insolvensadvokat, leder af afdelingen for insolvensret Læs mere


Kontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder