Flemming Hartvig Pedersen

Flemming Hartvig Pedersen

Partner, advokat (L), cert. insolvensadvokat, aut. bobestyrer

Profil

Flemming Hartvig Pedersen har to primære arbejdsfelter. Det væsentligste er insolvensret, hvor Flemming Hartvig Pedersen er kendt for en kompetent og professionel rådgivning af nødlidende virksomheder samt behandling af rekonstruktioner og konkursboer med et over 20-årigt erfaringsgrundlag. Han er certificeret insolvensadvokat. Herudover er han autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Odense og behandler derved dødsboer såvel med relation til FOCUS' kunder som til bobestyrerboer. Flemming Hartvig Pedersen har forestået rådgivning og udarbejdelse af testamenter og ægtepagter, herunder i forbindelse med generationsskifter igennem en mangeårig periode og har afholdt en lang række foredrag og undervisningsforløb for kunder og pengeinstitutter om dette emne. Hertil har han stor erfaring med behandling af tvangsauktioner og pantebrevssager.

 

Medlemskaber

  • Flemming Hartvig Pedersen sidder i flere bestyrelser i fonde og erhvervsvirksomheder ud over formandskab af Great Northern Golf Club
  • Autoriseret bobestyrer ved Retten i Odense
  • Certificeret insolvensadvokat.

Uddannelse

Cand.jur. fra Århus Universitet, 1988
Møderet for landsretten, 1994
Bestalling hos Advokatfirmaet Lars Christensen, Odense, 1991
Autoriseret Bobestyrer ved retten i Odense, 2012
Certificeret insolvensadvokat.

Specialer

Undervisning

Flemming Hartvig Pedersen har siden 1991 undervist for Advokatsamfundet og senere Danske Advokater i bl.a. selskabsret. Han er en rigtig god formidler og har mange års erfaring med foredrag og undervisningsforløb for kunder og pengeinstitutter inden for emner som arv, generationsskifte og insolvensret. 

Sprog

Engelsk
Skandinavisk
Fransk.