Arrangementer

Faglighed er i højsædet

Deltag i vores seminarer, kurser mv.

Vil du følge med i den juridiske udvikling, og er du interesseret i at opbygge et fagligt netværk med vores kunder, potentielle kunder og andre samarbejdspartnere, kan vi anbefale, at du deltager i vores arrangementer.

Fagligheden er i højsædet på vores kurser, og de er altid rettet mod en aktuel problemstilling og et konkret juridisk tema. Abonnerer du på vores nyhedsbrev, modtager du automatisk invitation til vores arrangementer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Vi skræddersyr kurser
Vi skræddersyr gerne kurser, der er målrettet din virksomhed. Kontakt os næste gang din virksomhed har brug for et kompetenceløft på et juridisk område. Kurset kan både afholdes i din virksomhed og i vores konferencelokaler. 

Forslag til emner
Har du spørgsmål til et arrangement eller forslag til emner, vi skal tage op, hører vi gerne fra dig. Kontakt Mette Juhl 63 14 20 05.

Mette Juhl

Mette Juhl

Marketingkoordinator Læs mere

Arrangementer

  • 5.9.2018 | FOCUS ADVOKATER, ENGLANDSGADE 25, 5000 ODENSE C
    OBS NYT seminar - Overgang til nye ferieregler

    Deltag i Focus Advokaters seminar 5.9.2018 og få overblik over reglerne i den nye ferielov samt input til, hvordan du tackler overgangen til de nye ferieregler. Dette er et ekstra seminar, da seminar 21.6.2018 er fuldtegnet.

Afholdte arrangementer

Se flere arrangementer