Arrangementer

Faglighed er i højsædet

Deltag i vores seminarer, kurser mv.

Vil du følge med i den juridiske udvikling, og er du interesseret i at opbygge et fagligt netværk med vores kunder, potentielle kunder og andre samarbejdspartnere, kan vi anbefale, at du deltager i vores arrangementer.

Fagligheden er i højsædet på vores kurser, og de er altid rettet mod en aktuel problemstilling og et konkret juridisk tema. Abonnerer du på vores nyhedsbrev, modtager du automatisk invitation til vores arrangementer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Vi skræddersyr kurser
Vi skræddersyr gerne kurser, der er målrettet din virksomhed. Kontakt os næste gang din virksomhed har brug for et kompetenceløft på et juridisk område. Kurset kan både afholdes i din virksomhed og i vores konferencelokaler. 

Forslag til emner
Har du spørgsmål til et arrangement eller forslag til emner, vi skal tage op, hører vi gerne fra dig. Kontakt Mette Juhl 63 14 20 05.

Mette Juhl

Mette Juhl

Marketingkoordinator Læs mere

Arrangementer

Vi er i fuld gang med at planlægge næste års arrangementer. Husk, at du med fordel kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at modtage orientering om kommende arrangementer.

Afholdte arrangementer

 • 26.4.2018 | ER AFHOLDT
  Arv og generationsskifte

  Har du overvejet, hvad der skal ske, når du skal bort? - arven efter dig? - generationsskifte? Focus Advokater holder sammen med BDO et gå-hjem-møde om arv og generationsskifte. Læs mere her.

 • 30.1.2018 | ER AFHOLDT
  Winning today’s business battle v/Peter Fisk, Thinkers50 CEO og forfatter til bestselleren Gamechangers

  Kom og få inspiration til, hvordan du ruster din virksomhed til fremtidens udfordringer, når den verdenskendte Peter Fisk, Thinkers50 CEO og forfatter til bestselleren Gamechangers besøger Odense den 30.1.2018. Arrangementet er gratis og henvender sig til ejerledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer og er arrangeret af Nordea og Focus Advokater. Tilmeld dig her.

 • 6.12.2017 | ER AFHOLDT
  De nye hvidvaskregler i praksis

  Morgenseminar hos Focus Advokater i Odense om de nye hvidvaskregler i praksis - seminar særligt for ejendomsmæglere og revisorer

 • 6.9.2017 | ER AFHOLDT
  Bliv skarp på nye ansættelsesretlige udfordringer - seminar i Kolding

  Deltag i Focus Advokaters ansættelsesretlige seminar d. 6.9.2017 i Kolding, hvor der stilles skarpt på den nye persondataforordning, håndtering af sygemeldte medarbejdere og nyheder

 • 27.6.2017 | ER AFHOLDT
  Kapital til vækst og forandring

  Gratis morgenmøde den 27.6.2017 kl. 7.30 - 10.00 for virksomhedsejere, direktører og bestyrelsesmedlemmer

Se flere arrangementer