Netværk for ejendomsinvestorer i Trekantområdet

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv

Netværk for ejendomsinvestorer - Trekantområdet

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv inviterer til et nyt, lokalt og professionelt netværk for ejendomsinvestorer. Et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom.

Formål og målgrupe

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

 

Tid og sted

Vi holder webinar omkring lejepriser i Danmark.

Online den 6.5.2020 fra kl 9.00 - 10.00

 

Program

Webinar omkring lejepriser i Danmark

Vi har allieret os med Morten Marott Larsen, Underdirektør i EjendomDanmark.

Morten vil give et indblik i, hvordan sidste år så ud, hvis der kun kigges på tal. Hvad kan der ses ud af tallene, og hvordan kan de bruges? EjendomDanmark indsamler hvert år data omkring lejeniveauer, tomgangsprocenter, antal salg mv. og følger således også udviklingen heri. Det er på baggrund af disse tal, at vi får lidt tal omkring Trekantområdet, og hvordan de ser ud i forhold til tallene på landsplan.

Han vil også komme ind på den aktuelle situation med COVID-19, som har sat Danmark på den anden ende.

 

Tilmelding

Hvis du har lyst til at deltage, så send en mail til pau@bdo.dk.
Herefter får du en mail med link til webinaret.

 

Det praktiske

  • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./dec./marts/juni) af 2 times varighed og et årligt socialt sommerarrangement
  • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne
  • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.10-10.10
  • Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk eller Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk.

 

Pris

Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk eller Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk

 

Datoerne for kommende møder i 2020

  • Torsdag d. 11. juni (obs aftenarrangement)
  • Fredag d. 4. september (program fra marts med besøg af Geopartner Landinspektører og EjendomDanmark)
  • Fredag d. 11. december

 

 

Er du interesseret i at høre om netværket for ejendomsinvestorer i Trekantområdet, så kontakt Julie Aagaard Rytter, tlf. 42730050 eller Mette Juhl tlf. 63142005.