Nyt netværk for ejendomsinvestorer i Trekantområdet

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv

Netværk for ejendomsinvestorer - Trekantområdet

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv inviterer til et nyt, lokalt og professionelt netværk for ejendomsinvestorer. Et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom.

Formål og målgrupe

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

 

Tid og sted

Fredag den 13. december, kl. 8.10-10.10 i Kanalbyen - Port House, Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

 

Program

08.10 Morgenmad og sparring

08.30 Velkomst 
v/arrangørerne

08.35 Offentligt/privat samarbejde - Kanalbyen Fredericia
v/Tim E. Halvorsen, projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia

Tim vil fortælle om byudviklingsprojektet Kanalbyen på Fredericia Havn, tankerne bag, samarbejdet med investorer og specielt komme ind på, hvordan et offentligt/privat samarbejde som Kanalbyen i Fredericia P/S fungerer. Flere byer går med planer om en lignende samarbejdsform. Kolding Kommune har eksempelvis luftet planer om et kommunalt/privat samarbejde omkring havneudviklingen. Hør mere om konstellationen og bliv klogere på, hvilken rolle du kan have i et sådan samarbejde. 

09.05 Pause og sparring

09.15 Bygning eller byggegrund?, udleje eller salg?
v/Chris Pedersen, partner, BDOs momsafdeling

Chris er en af de momsfolk, der i særdeleshed har fingeren på pulsen, når det drejer sig om fast ejendom, og har igennem mange år kæmpet mange kampe med SKAT for at få en fair behandling, når det handler om virksomhedernes udfordring med moms.
De enkelte betegnelser har stor betydning, når vi taler moms, hvor muligheden for at videresælge en ejendom uden moms afhænger af brugen, og hvad hensigten med ejendommen er. Chris vil komme ind på den nye EU-afgørelse, som er en mere objektiv afgørelse på, hvornår ejendomme sælges som en ejendom eller som en byggegrund. Derudover kommer Chris ind på gråzonerne med udlejning og efterfølgende tanke om at sælge momsfrit.

10.00 Spørgsmål og afrunding

10.10 Tak for i dag!

 

Det praktiske

  • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./dec./marts/juni) á 2 times varighed og et årligt socialt sommerarrangement
  • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne
  • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.10-10.10
  • Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for resten af 2019 og hele 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk.

 

Pris

Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for resten af 2019 og hele 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk.

 

Tilmelding

Skriv til: jar@focus-advokater.dk senest den 5.12.2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du interesseret i at høre om netværket for ejendomsinvestorer i Trekantområdet, så kontakt Julie Aagaard Rytter, tlf. 42730050.