Onlinemøde 11.12.2020 netværk for ejendomsinvestorer - Trekantområdet

ONLINE-møde - Netværk for ejendomsinvestorer i Trekantområdet

Stiftet og arrangeret af Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv

Netværksmøde den 11.12.2020 kl. 8.10 - 10.10 for ejendomsinvestorer - Trekantområdet gennemføres som ONLINE-møde

Deltag i Focus Advokater, BDO og KLH Erhvervs netværk for Større Ejendomsinvestorer i Trekantområdet - et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom. Vi holder online-møde den 11.12.2020 kl. 8.10 - 10.10. Her har vi beskatning af investeringsejendomme, en opdatering på moms på fast ejendom og markedet for investeringsejendomme i perspektiv af nye ejendomsskatter på programmet. Læs mere om netværket, pris, tilmelding mv. på siden her.

Tid og sted

Fredag den 11.12.2020 kl. 8.10-10.10. OBS mødet afholdes som et online-møde.
Bemærk, at det fysiske netværksmøde på Volkerts Fylke, Kolding er erstattet af et onlline-møde. 

Program

Beskatning af investeringsejendomme?

v/Rene Møller Jensen, skattepartner, BDO

Der har været meget snak om finansiering af Arnes pension og et af de områder der bliver snakket
om er beskatning af investeringsejendomme. Men hvor står vi på nuværende tidspunkt, og hvad kan
konsekvenserne være? Kan man betale med mursten? Hør det nyeste på området fra BDO's
skattepartner Rene Møller Jensen.


Moms på fast ejendom - opdatering fra Chris Pedersen
v/Chris Pedersen via skype, momspartner, BDO
Chris Pedersen har tidligere haft et indlæg omkring moms ved salg eller udlejning af ejendomme.
Chris vil lave en opdatering på området og oplysning omkring mulighed for genoptagelse af sager.Markedet for investeringsejendomme i perspektiv af nye ejendomsskatter
v/Mikkel Høegh, afdelingsdirektør for boligøkonomi i Jyske Bank

Den største usikkerhed på markedet for investeringsejendomme er aktuelt den politiske usikkerhed. Det er senest eksemplificeret med udmeldingen om lagerbeskatning.

  • Har den stigende usikkerhed allerede konsekvenser på markedet?
  • Hvilke konsekvenser vil de nye skatter have på kort og langt sigte?
  • Aktuelt er renten meget lav som konsekvens af rigelig likviditet, men hvad betyder de stigende skatter den dag, at centralbankerne måtte vælge at stoppe seddelpressen og overgå til en mere almindelig pengepolitik?

Spørgsmål og afrunding

Håber vi ses! Du tilmelder dig her.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at deltage, så send en mail til pau@bdo.dk.
Er du ikke medlem af netværket, men interesseret i at prøve det af, så kontakt os.

Formål og målgrupe

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

 

Det praktiske

  • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./dec./marts/juni) af 2 times varighed og et årligt socialt sommerarrangement
  • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne
  • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.10-10.10
  • Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 12 mdr. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk, Henrik Paulsen, pau@bdo.dk eller Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk.

 

 

 

 

Er du interesseret i at høre om netværket for ejendomsinvestorer i Trekantområdet, så kontakt Julie Aagaard Rytter, tlf. 42730050 eller Mette Juhl tlf. 63142005.

 

 


Pris

Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 12 mdr. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Julie Aagaard Rytter, jar@focus-advokater.dk, Henrik Paulsen, pau@bdo.dk eller Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk.

 

Møder i 2021

  • Datoer og indhold er lige på trapperne...