Thinkers50 Europe inviterer i samarbejde med Nordea, IDA Lederforum og Focus Advokater til eksklusivt foredrag med Christina Boutrup, den 25. juni i Odense

Eksklusivt foredrag med Christina Boutrup i Odense

Arr. af Thinkers50 Europe, Nordea, IDA Lederforum og Focus Advokater

Eksklusiv pre-event med Christina Boutrup

Focus Advokater støtter Thinkers50 European Business Forum 2019. I den forbindelse inviterer vi i samarbejde med Thinkers50, Nordea, IDA Lederforum til en eksklusiv pre-event med Christina Boutrup tirsdag den 25. juni 2019 i Odense. Kom og hør, hvad danske virksomheder kan lære af Kinas fremadstormende tech-virksomheder – og hvorfor vi skal til at holde meget bedre øje med kineserne.

Kina har i al stilhed taget et kvantespring. I disse år gennemgår landet en tech-revolution, som vil rykke ved magtbalancen i verden og komme til at påvirke os alle.

Når vi herhjemme forsøger at forstå fremtiden, ser vi mod Silicon Valley. Men vi kigger den gale vej og risikerer at stå med ryggen til udviklingen, hvis vi kun har øje for Google, Amazon og Facebook. Det er på høje tid, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, som med sine 800 millioner internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi.

 

Tid og sted

Tirsdag den 25. juni 2019, kl. 8.30 - 10.15.

Nordea Odense, Vestre Stationsvej 7, 5000 Odense C

NB: Arrangementet holdes også i Kolding den 24. juni. Læs mere her.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomhedsejere, direktører og bestyrelsesmedlemmer.


Tilmelding

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Du tilmelder dig her.
Der er begrænsede pladser. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

 

Pris

Gratis.