FOCUS ACADEMY | Compliance og teknologi, der letter arbejdet med juraen | 25.1.2023 | Focus Advokater

COMPLIANCE, DIGITALISERING, WHISTLEBLOWERORDNING OG KONTRAKTSTYRING

FOCUS ACADEMY | netværk & faglig sparring | den 25.1.2023

Deltag i FOCUS ACADEMY den 25.1.2023

Compliance og teknologi, der letter arbejdet med juraen

Verden bliver mere og mere kompleks. Der kommer flere og flere regulatoriske krav til virksomheder - uanset branche. Samarbejdspartnere stiller nu krav om overholdelse af både danske og internationale regler, best practices, codes of conduct, FN’s verdensmål, osv. Overholdelse af disse regler og krav kan være afgørende for virksomhedens fortsatte indtægtsgrundlag i de kommende år. Samtidig øges digitaliseringen og automatiseringen af virksomheders processer.

På netværksmødet den 25.1.2023 stiller vi skarpt på, hvordan virksomheder kan bruge digitalisering, automatisering og teknologiske løsninger til dels at løse eller lette den administrative byrde, som de forskellige krav til compliance og corporate governance medfører, og til dels at anvende disse complianceprocesser proaktivt til at skabe værdi for virksomheden. På mødet kommer vi bl.a. ind på, hvordan whistleblowerordninger og kontraktstyring kan anvendes på en værdiskabende måde.


Key takeaways

  • Hvordan kan vi implementere værdiskabende compliance tiltag?
  • Hvordan anvender vi bedst digitalisering, automatisering og nye teknologier til at lette administration og værdiskabelse? Hvordan skal vi håndtere whistleblowerindberetninger?
  • Hvordan sikrer vi en professionel tilgang til kontraktstyring?


Tid og sted

Onsdag den 25.1.2023, Kl. 14.00 – 17.00 hos Focus Advokater i Odense, Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M.


Tilmelding

Det er gratis at deltage i netværket. Du tilmelder dig her. Du kan tilmelde dig hele netværkspakken eller vælge emner/dage ud.

Oplæg

Få et overblik over de stigende regulatoriske krav til virksomheder, uanset branche, samt hvorfor flere og flere virksomheder i kontraktgrundlaget stiller ufravigelige krav om compliance i hele værdikæden. Jesper Løffler Nielsen og Stefan Stade vil bl.a. fortælle om, hvordan – og hvilke – nye teknologiske løsninger, der kan lette administration og skabe værdi for virksomheden. Endelig vil Jesper Kruse Markvart og Jesper Løffler Nielsen fortælle om korrekt og værdiskabende håndtering af whistleblowerordninger og kontraktstyring.

 

Kursusbevis

Samtlige møder i FOCUS ACADEMY opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater. Der udstedes kursusbevis svarende til 3 lektioner pr. møde.

 

Program og information

Hent program og orientering om Focus Academy

 

Det er gratis at deltage i FOCUS ACADEMY

Det er gratis at deltage i FOCUS ACADEMY


FOCUS ACADEMY

er netværket for dig, der er virksomhedsjurist, CFO eller har et lignende ansvar for jura, og arbejder på Fyn/ i Region Syddanmark. Læs mere her om formål, udbytte, tilmelding her.

 

Spørgsmål

Kontakt Jesper Kruse Markvart eller Mette Juhl.

 

Jesper Kruse  Markvart

Jesper Kruse Markvart

Associeret partner, advokat (L), LL.M. in Competition Law and Economics Læs mere


Kontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder