Stærk profil tiltrådt Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom | Presseorientering

Ny stærk profil fortsætter karrieren i Focus Advokaters afdeling for Fast ejendom

Presseorientering fra Focus Advokater P/S, den 17.1.2024

Vi styrker igen holdet inden for Fast Ejendom

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at advokat Nina Lærke Nyvang Jakobsen pr. 15. januar 2024 fortsætter sin karriere hos os i Focus Advokater. Her bliver Nina en del af vores afdeling for Fast Ejendom.


Nina er specialiseret i fast ejendom og offentlig ret

Nina Lærke Nyvang Jakobsen har en alsidig baggrund og mere end 10 års erfaring med rådgivning inden for fast ejendom og offentlig ret. Hun er cand. Jur. fra Københavns Universitet, har praktiseret som advokat hos SIRIUS Advokater og som juridisk konsulent i Københavns Kommunes afdeling for Ejendomme og Indkøb. Senest har Nina været jurist hos EY Law i deres Real Estate team, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med køb og salg af fast ejendom, overdragelse af landbrugsejendomme, due dilligence, lejeret og erhvervslejeret og undersøgelse og vurdering af regler for kommunale forsyningsselskaber.


Vi har et stærkt hold 

”Focus Advokater er en stærk spiller inden for rådgivning om Fast Ejendom. I en tid med stadigt stigende grad af offentligretlig regulering er vi rigtig glade for at kunne styrke holdet med Nina Lærke Nyvang Jakobsen og hendes alsidige og mange års erfaring.

Vi vil fortsat kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere kompetent og specialiseret rådgivning og bistand på et højt niveau.

Et varmt velkommen til Nina. Vi glæder os meget til samarbejdet", lyder det fra partner og afdelingsleder for Fast Ejendom, Merete Vangsøe Simonsen.

 

Focus Advokater P/S

Focus Advokater har godt 80 ansatte, hvor over halvdelen er jurister. Virksomheden er et full-service kontor, der håndterer alle typer af erhvervsrettet rådgivning. Focus Advokater rådgiver såvel private som offentlige virksomheder. Virksomheden har kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg.

 

For yderligere information

Kontakt Merete Vangsøe Simonsen partner og afdelingsleder for Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom, tlf. 6314 2025.

 

Nina Lærke Nyvang Jakobsen er tiltrådt som advokat i Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom

Nina Lærke Nyvang Jakobsen er tiltrådt som advokat i Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom

 

 

Indlæg af
Eva Berner

Eva Berner

Direktør - People, Culture and Business Development Læs mereKontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder