Jacob von Gehren, tysk honorær konsul for hele Fyn og fire jyske kommuner

Jacob von Gehren nu tysk honorær konsul for hele Fyn og fire jyske kommuner

Nyt fra Focus Advokater, den 10.6.2020

Stort tillykke til advokat og Rechtsanwalt Jacob von Gehren fra Focus Advokater, der er blevet udnævnt til tysk honorær konsul i kommunerne Middelfart, Assens, Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding

Hent bistand

Som tysk honorær konsul, med base i Odense, varetager Jacob von Gehren konsulære anliggender og plejer det politiske, erhvervsmæssige, trafikale og kulturelle samarbejde Danmark og Tyskland imellem.

Ud over selve ambassaden i København er der syv honorære konsuler, der repræsenterer Tyskland i Danmark. Med placeringen i Odense dækker Jacob von Gehren nu hele Fyn og de sydfynske øer samt kommunerne Hedensted, Vejle, Kolding og Fredericia. De øvrige honorære konsuler er placeret i Haderslev, Aarhus, Aalborg, Rønne, Tórshavn og Nuuk.

Hos de honorære konsuler kan du søge hjælp til mindre notarielle opgaver; så som verificering af kopier og legalisering af underskrifter på tyske dokumenter. De honorære konsuler er ud over ambassaden den første kontakt, når man har behov for konsularisk bistand, og er gerne behjælpelige.

 

Baggrund

Jacob von Gehren er både Rechtsanwalt og dansk advokat. Han er opvokset i Tyskland og har boet i Danmark siden 2007, er dansk og tysk statsborger og kender derfor begge landes kulturer. Jacob von Gehren er ansat som advokat og Rechtsanwalt hos Focus Advokater, hvor han rådgiver henholdsvis danske virksomheder i tysk ret og tyske virksomheder i dansk ret. Jacob von Gehren har været honorær konsul for Forbundsrepublikken Tyskland i Odense siden 2016.  

 

Spørgsmål om tyske – danske retsforhold

Dänische Advokaten, der er Focus Advokaters tyske afdeling, rådgiver danske og tyske virksomheder i alle juridiske spørgsmål i forbindelse med grænseoverskridende aktiviteter mellem Tyskland og Danmark.

Rådgivningen sker på baggrund af en indgående indsigt i begge landes kulturer og sprog kombineret med den nødvendige juridiske ekspertise. Den foregår naturligvis på både dansk og tysk, og vores advokater har møderet både i Danmark og i Tyskland.

Dänische Advokaten blev grundlagt i 1975 og har med tiden oparbejdet et betydeligt netværk til advokater i Tyskland og det øvrige Europa til gavn for vores kunder.

Har du spørgsmål til tyske – danske retsforhold, eller ønsker du at aftale et uforpligtende møde, er du meget velkommen til at kontakte Jacob von Gehren. 

Fra indsættelsen af Jacob von Gehren som honorær Konsul i 2016.

Indlæg af
Michael Clemmensen

Michael Clemmensen

Partner, advokat (H), certificeret voldgiftsdommer Læs mere