Focus Advokater styrker holdet

Focus Advokater styrker holdet

Nyt fra Focus Advokater P/S, den 20.12.2018

To advokater hos Focus Advokater kan gå på juleferie med en ny titel. I afdelingen for kontraktret har vi udnævnt advokat Jesper Løffler Nielsen til associeret partner, og i afdelingen for selskabsret og skatteret er Heidi Bøgelund Hansen blevet udnævnt til specialistadvokat med ansvar for skatteret. De har begge været hos Focus Advokater siden 2010.


Jesper Løffler Nielsen, associeret partner, Focus Advokater

Advokat Jesper Løffler Nielsen er certificeret it-advokat og har desuden stor ekspertise inden for persondata. Vores kunder efterspørger i stigende grad rådgivning vedr. persondata, it-kontrakter, rettighedsspørgsmål i forhold til software, e-handel og internetmarkedsføring samt tvister vedr. IT-projekter, det er derfor med stor fornøjelse, at vi kan byde Jesper velkommen som associeret partner. Jesper vil fremadrettet være ansvarlig for vores team inden for it-ret. Vi er ikke i tvivl om, at Jesper vil bidrage til at løfte teamet op på et endnu højere specialistniveau, og vi er også sikre på, at vores kunder fortsat vil nyde godt af Jespers høje faglighed. Pt. er Jesper også ekstern lektor i IT-ret og Persondataret ved SDU.

 

Heidi Bøgelund HAnsen, specialistadvokat med ansvar for skatteret, Focus Advokater

Advokat Heidi Bøgelund Hansen er specialiseret i skatteret. Heidi har mange års erfaring med at rådgive vores erhvervskunder i skatteretlige spørgsmål, herunder i forbindelse med generationsskifte og rådgivning om moms og afgifter. Heidi har tillige mange års erfaring med klagesager ved Skattestyrelsen, ankenævnene, Landsskatteretten, byret og landsret.

"Vi er rigtig glade for at kunne byde to stærke profiler som Jesper og Heidi velkommen som associeret partner og specialistadvokat med ansvar for skatteret", lyder det fra partner Jesper Hauschildt.

Indlæg af