Karina Dolmer Hansen er pr. 1.7.2019 udnævnt som associeret partner

Nyt fra Focus Advokater P/S, den 11.9.2019

Ny associeret partner med speciale i entrepriseret

Focus Advokater har pr. 1.7.2019 udnævnt Karina Dolmer Hansen som associeret partner. Som associeret partner hos Focus Advokater har man adskillige års erfaring som advokat, høj faglighed og stærke kompetencer inden for sit arbejdsområde. Samtidig har man centrale kunderelationer og leverer en stor personlig indsats.

Karina Dolmer Hansen har været ansat i Focus Advokater siden 2013 og er tilknyttet afdelingen for fast ejendom.

Karina er specialiseret i entrepriseret, hvor hendes arbejde bl.a. er at udfærdige større kontrakter og håndtere entrepriseretlige tvister. Hun rådgiver og fører retssager/voldgiftssager bl.a. for en række af kontorets største kunder inden for ejendomsbranchen. Derudover har Karina betydelig erfaring med lejeret, både bolig- og erhvervslejeret. Karina er medlem af Det Danske Selskab for Byggeret og af JUC Netværk i Entreprise og Byggeri.

”Entrepriseretten er et af de specialer, hvor vi oplever stor vækst. Dette speciale vil Karina Dolmer Hansen fremadrettet supplere med en specialistuddannelse inden for udbudsret - et forretningsområde, der ligger godt i tråd med entrepriseretten. Vi ser derfor frem til kunne tilbyde vores kunder et endnu stærkere team på området”, siger partner, afdelingsleder Thomas Bøgholm.

”Vi er stolte af, at Karina Dolmer Hansen, fortsætter sin karriere i Focus Advokater - nu som associeret partner. Karina er målrettet, arbejdsom udover det sædvanlige og vellidt af både kolleger og kontorets kunder. Det er derfor en glæde at kunne ønske hende tillykke med den nye titel”, slutter Thomas Bøgholm.

Afdelingen for fast ejendom er Syddanmarks største med i alt 29 specialiserede medarbejdere. Focus Advokater P/S har godt 100 ansatte, hvoraf halvdelen er jurister. Virksomheden har kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg og er en af Region Syddanmarks største advokatvirksomheder.


For yderligere information

Kontakt Thomas Bøgholm, partner og afdelingsleder for Focus Advokaters afdeling for fast ejendom.

Karina Dolmer Hansen, associeret partner, Focus Advokater P/S

Karina Dolmer Hansen, associeret partner, Focus Advokater P/S

Indlæg af