Focus Advokater er vokset hen over sommeren

Focus Advokater er vokset hen over sommeren

Nyt fra Focus Advokater P/S, den 22.8.2018

Velkommen til vores nye kolleger

Advokat Henning Moritzen er indtrådt som partner i Focus Advokater pr. 1.7.2018 i forbindelse med fusionen mellem Focus Advokater P/S og Advokatfirmaet Moritzen, Svendborg. Henning Moritzen har gennem mange år specialiseret sig inden for bygge- og anlægsvirksomhed, hvor han bl.a. har arbejdet med projektudvikling for ejendomsudviklere og større entreprenører. Henning Moritzen har endvidere stor erfaring med at rådgive kommuner i udbudssager. Samtidig er Henning fast medhjælper i Skifteretten i Svendborg i forbindelse med konkurs- og tvangsopløsningssager. Herudover beskæftiger Henning Moritzen sig med generel erhvervsjura, særligt selskabsret samt køb og salg af virksomheder.

 

Christian Dyrhauge-Klargaard, advokat (H), er pr. 1.7.2018 tiltrådt hos Focus Advokater P/S som følge af Focus Advokaters fusion med Advokatfirmaet Moritzen i Svendborg. Christian er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet, 2001. Siden har Christian specialiseret sig i entrepriseret og behandling af konkursboer, ligesom Christian har betydelig erfaring med behandling af rets- og voldgiftssager.

 

Advokat Miichael Nørregaard er pr. 1.7.2018 tiltrådt hos Focus Advokater P/S som følge af firmaets fusion med Advokatfirmaet Moritzen i Svendborg. Miichael er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet, 2000. Hans primære arbejdsområde er fast ejendom, herunder køb, salg, udvikling samt udlejning af erhvervsejendomme, hvor Miichael bl.a. bistår med rådgivning, forhandlinger og kontraktudarbejdelse.

 

Annette Koopmann er pr. 1.7.2018 ansat som sagsbehandler hos Focus Advokater P/S som følge af firmaets fusion med Advokatfirmaet Moritzen i Svendborg. Anette er tilknyttet Focus Advokaters afdeling for fast ejendom.

 

Hanne Egebo er pr. 1.7.2018 tiltrådt som advokatsekretær hos Focus Advokater P/S som følge af Focus Advokaters fusion med Advokatfirmaet Moritzen i Svendborg. Hanne er tilknyttet afdelingen i Svendborg.

 

Sandie Lund Reggelsen er pr. 1.7.2018 ansat som sagsbehandler i Focus Advokaters inkassoafdeling.

 

Jette Damgaard er pr. 6.8.2018 ansat som sagsbehandler i Focus Advokaters afdeling for selskabsret- og skatteret.

 

Martin Pihl er pr. 13.8.2018 ansat som regnskabsassistent hos Focus Advokater P/S. Martin er uddannet cand.merc.aud og kommer fra en stilling som revisormedarbejder hos Beierholm i Odense.

 

Rasmus Korsgaard Sell, Louise Bjerre Klaaby og Nikolaj Lind er ansat som trainees i august 2018.

 

 

 

Indlæg af