XL Byg Jens Schultz A/S har med rådgivning fra Focus Advokaters M&A-team solgt sine XL Byg forretninger i Svendborg, Rudkøbing og Marstal til konkurrenten Stark.

Focus Advokater bistår salget af XL Byg Jens Schultz

Reference XL Byg Jens Schultz A/S, februar 2020

Focus Advokater bistår salget af XL Byg Jens Schultz A/S til Stark

XL Byg Jens Schultz A/S har med rådgivning fra Focus Advokaters M&A-team solgt sine forretninger i Svendborg, Rudkøbing og Marstal til konkurrenten Stark.

Millionforretning på nye hænder

Efter 50 års familieeje har Jens Schultz solgt virksomheden til Stark-kæden. Kæden overtager en stærk sydfynsk virksomhed, der omsætter for et trecifret millionbeløb, og som i alle år har genereret overskud. Alle medarbejdere fra de fire forretninger følger med handlen til den nye ejer. Der afleveres en veldrevet virksomhed med en stærk position til Stark. 

 

Rådgivningen 

Processen er varetaget af Focus Advokaters M&A-team. "Det har været en god og konstruktiv proces med et tæt samarbejde med selskabets ledelse og købers rådgivere. Transaktionens endelige afslutning afventer nu alene konkurrencestyrelsens godkendelse. Vi ønsker Stark tillykke med det nye ejerskab" udtaler Otto F. Spliid, advokat, partner og leder af Focus Advokaters M&A-team.   

Billede fra closing.

Billede fra closing.

Indlæg afKontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder