Focus Advokater bistår Exodraft i større virksomhedsopkøb | reference fra Exodraft

Focus Advokater bistår Exodraft i større virksomhedsopkøb

Reference fra Exodraft-koncernen, august 2021

Exodraft A/S overtager to virksomheder og får ny ledelse

Den fynske industrivirksomhed, Exodraft A/S, med hjemsted i Langeskov, fortsætter sin ekspansion med køb af virksomhederne; IM Gruppen og Innoterm A/S. I 2020 købte Exodraft Dansk Energi Service A/S, Vejle. Samtidig med opkøbet fratræder Jørgen Andersen posten som administrerende direktør. Anders Haugaard, der kommer fra en stilling som direktør i Gsol Energy i Svendborg bliver ny administrerende direktør. Jørgen Andersen fortsætter i virksomheden som bestyrelsesmedlem. René Mulvad tiltræder som ny teknisk direktør og pr. 1. november 2021 tiltræder Morten Kofod-Jensen som økonomidirektør.

Exodraft er markedsledende inden for løsninger til mekanisk skorstenstræk, partikelfiltrering samt varmegenvinding.

IM Gruppen og Innoterm A/S er specialister i henholdsvis køle-, fryse- og varmegenvindingsanlæg og køle- og varmepumpeanlæg.

Ved købet opnår Exodraft et udvidet produktsortiment og nye forretningsområder til paletten af bæredygtige energiløsninger inden for den grønne omstilling.

Rådgivningen

Fra Focus Advokaters M&A afdeling har Otto F. Spliid og Maria Malling Eriksen forestået opkøbsprocesserne.

”Det har været en stor fornøjelse at få lov til at rådgive familien Hermansen helt tilbage fra salget af Exhausto til VKR Gruppen og frem til nu, hvor der er skabt en stærk virksomhed med et fortsat betydeligt vækstpotentiale ud af den aktivitet, som ikke blev solgt med, da Exhausto blev solgt”, udtaler Otto F. Spliid, leder af Focus Advokaters afdeling for M&A.

Direktør Jørgen Andersen udtaler om samarbejdet: "Focus Advokater har udført opgaven kompetent og struktureret og med god evne for at løse udfordringer undervejs med en konstruktiv og kommerciel tilgang."


For yderligere information

Der henvises til pressemeddelelse fra Exodraft A/S.

Overdragelsen er tillige omtalt i Leder i dag.dk, Fyens Stiftstidende, Finans, CleanTechWatch (flere af artiklerne kræver abonnement).

Fra closing - Exodraft A/S overtager IM Gruppen og Innoterm A/S fra Lars Frank

Fra closing - Exodraft A/S overtager IM Gruppen og Innoterm A/S fra Lars Frank

Indlæg afKontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder