Erfaren ledelses- og HR-profil skal styrke Focus Advokaters vækst og udviklingsagenda

Erfaren ledelses- og HR-profil skal styrke Focus Advokaters vækst og udviklingsagenda

Pressemeddelelse fra Focus Advokater den 22.3.2022

Erfaren ledelses- og HR-profil skal styrke Focus Advokaters vækst og udviklingsagenda

Den 1. april 2022 tiltræder den erfarne topleder og HR- generalist, Eva Berner, en nyoprettet stilling som Direktør; People, Culture and Business Development hos Focus Advokater. Eva Berner bliver samtidig en del af direktionen sammen med Tine Seehausen og Søren Borregaard.

Ansættelsen af Eva Berner skal være med til at videreudvikle Focus Advokaters stærke profil som et af provinsens førende advokatkontorer. Med mere end 100 års erfaring har kontoret i den grad fulgt med udviklingen – ja faktisk indenfor digitalisering været frontløber - af kompetent og nærværende erhvervsjuridisk rådgivning.

Ligesom i mange andre brancher er der kamp om talenterne, så vigtigheden af at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdernes kompetencer er i den grad et strategisk konkurrenceparameter, der adskiller de dygtige advokatkontorer fra mængden.

Grundlæggende ønsker alle mennesker at være en del af en succes, vel at mærke en succes, hvor de og deres kompetencer efterspørges og til stadighed udvikles. Et sådant kontor er Focus Advokater, men vi kan og skal blive endnu bedre. Her er et stærkt fundament med gode værdier og særdeles kompetente og engagerede medarbejdere – jeg ser det som en ære at være med til at løfte organisationen til ”nye højder”, siger Eva Berner.

Eva Berner har mere end 25 års erfaring med HR, ledelse, forretningsudvikling og vækst af organisationer og medarbejdere, senest som Vice President Human Ressources hos Universal Robots og Teradyne (ejerne af bl.a. Universal Robots og MIR). Før dette var hun i otte år en del af den øverste ledelse hos medicinalvirksomheden Orifarm, fire år som HR og forretningsudviklingschef hos ISS og ja; i 2006 forlod hun faktisk en stilling som Organisationschef hos selv samme Focus Advokater.

I hele sin karriere har Eva Berner været dybt optaget af at få mennesker og organisationer til at trives, samtidigt med de vækster; spotte talent og potentiale hos medarbejderne og i markedet.

Den læring og de kompetencer skal nu bringes i spil hos Focus Advokater, hvor partner og direktionsmedlem Tine Seehausen er glad og stolt over at byde Eva Berner velkommen tilbage, nu som medlem af tremands-direktionen.

”Eva er en stærk og visionær leder med stor gennemslagskraft. Hendes evne til at få mennesker og organisationer til at trives og vækste er lige, hvad vi har brug for. Hun har en dyb forståelse for de udfordringer og muligheder, vi står overfor, når vi skal skabe provinsens bedste erhvervsjuridiske kontor; for medarbejdere og kunder.

Da hun er relationel og ekstremt kundeorienteret, vil hun også kunne bidrage til nye perspektiver og forretningsmuligheder i dialogen med nuværende og kommende kunder”, siger Tine Seehausen

 

Fakta

Focus Advokater blev grundlagt i 1892 og er i dag en af provinsens største selvstændige advokatvirksomheder med hovedsæde i Odense og afdelinger i Svendborg, Kolding, København og Hamborg.

                            

Kontakt

Tine Seehausen, tlf. 2710 5223, mail: ts@focus-advokater.dk.

Eva Berner, tlf.  2265 0122.

 

Eva Berner tiltræder pr. 1.4.2022 som Direktør; People, Culture and Business Development hos Focus Advokater

Eva Berner tiltræder pr. 1.4.2022 som Direktør; People, Culture and Business Development hos Focus Advokater

Indlæg af
Tine Seehausen

Tine Seehausen

Partner, advokat (L), Cand.merc.aud, LLM in VAT and indirect tax Læs mere