Advokatfirmaet Henning Moritzen i Svendborg fusionerer med Focus Advokater P/S

Nyt fra Focus Advokater P/S, den 11.6.2018

Flere specialister til Focus Advokater

Advokatfirmaet Henning Moritzen i Svendborg fusionerer med Focus Advokater P/S. Det betyder, at Focus Advokater får tilført flere erfarne erhvervsadvokater samtidig med, at advokat Henning Moritzen sikrer et fremtidigt generationsskifte. Sammenlægningen understøtter Focus Advokaters position som den største advokatvirksomhed på Fyn og en af de største i Syddanmark.

Udbuddet af erhvervsjurister med spidskompetence inden for enkelte fagområder er i dag et vigtigt parameter for advokatvirksomhedens konkurrencekraft. Mange virksomheder er i kølvandet på den tiltagende globalisering vokset i størrelse, samtidig med at de bliver mere professionelle og mere internationale. Det har resulteret i en stigende efterspørgsel på specialistadvokater. Vi er derfor rigtig glade for, at vi med sammenlægningen af Henning Moritzens advokatvirksomhed får mulighed for at udvide organisationen med tre erfarne advokater, der er specialiseret inden for de fagområder, som vores kunder efterspørger, lyder det fra Focus Advokaters direktør, Jesper Hauschildt.

Med sammenlægningen indtræder advokat Henning Moritzen i Focus Advokaters partnergruppe, der pt. består af 15 partnere. Henning Moritzen ser frem til samarbejdet med partnerkredsen hos Focus Advokater og glæder sig samtidig over, at hans generationsskifte nu er sat på skinner. Jeg har valgt at fusionere med Focus Advokater, fordi vores virksomhedskultur passer rigtigt godt ind i Focus Advokaters forretning. Vi sætter en ære i at levere juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau i øjenhøjde med vores kunder. Samtidig interesserer vi os meget for kundernes forretning og tilstræber altid at give dem nogle værdiskabende løsninger, uddyber Henning Moritzen.

Sammen med Henning Moritzen følger to advokater og to sagsbehandlere. Advokat Miichael Nørregaard, der er specialiseret i selskabsret og fast ejendom, og advokat Christian Dyrhauge-Klargaard, der har stor erfaring med at rådgive nødlidende virksomheder og samtidig er en erfaren entrepriseadvokat. Focus Advokater har i forvejen et stort antal advokater, der er specialiseret i entrepriseret, køb og salg af erhvervsejendomme, projektsalg og virksomhedstransaktioner. Vi har meget travlt og har brug for flere dygtige advokater indenfor disse fagområder, der kan styrke vores forretning, da det er vigtigt at have mange specialister inden for samme fagområde, når vi byder på større opgaver og skal udfordre de store aktører inden for advokatbranchen, slutter Jesper Hauschildt.

Fusionen sker den 1. juli 2018. For kunderne og samarbejdspartnerne vil der ikke ske de store ændringer. Vi vil fortsat have et kontor i Svendborg, hvorfra de sydfynske kunder vil blive betjent, og vores kerneværdier vil blive videreført med FOCUS-navnet, tilføjer Henning Moritzen. Focus Advokater har desuden kontorer i Kolding, København og Hamborg.

Når fusionen med Henning Moritzen og hans medarbejdere er på plads den 1. juli 2018, vokser antallet af medarbejdere i Focus Advokater til 78, hvoraf 41 er jurister.


For yderligere oplysninger
Kontakt gerne Jesper Hauschildt på mobil 2710 5209 eller Henning Moritzen på mobil 4016 2010.                 

 

Jesper Hauschildt

Jesper Hauschildt

Partner, advokat (H) Læs mere
Indlæg af