Deltag i FOCUS Talent 2018

Vis dit talent

Start din advokatkarriere hos Focus Advokater

Focus Advokater er på udkig efter talenter. Vil du starte en advokatkarriere som trainee, så deltag i FOCUS' talent-konkurrence. Du finder deltagerkravene herunder eller i flyeren her. 

Deltagerkrav

  • Du skal have afsluttet det første år af dit jurastudie på et af Danmarks universiteter senest ved sommereksamenen 2018

  • Herudover skal du løse en lille erhvervsretlig opgave. Opgaven henter du her

  • De kandidater, som løser opgaven bedst, inviterer vi til en workshop hos Focus Advokater den 27.10.2018

  • Efter workshoppen udvælger vi nogle få talenter, der bliver tilbudt en kontrakt som trainee hos Focus Advokater

  • Alle, der deltager i FOCUS Talent 2018, modtager et certi­fikat. Derudover præmierer vi på workshoppen bedste performance

  • På workshoppen vil du få mulighed for at drøfte dine karri­ereplaner med en af vores advokater

  • Ud over løsningen på din opgave skal du sende dit CV og karakterark senest den 28.9.2018 til HR-assistent Dorthe Møller, dm@focus-advokater.dk

  • Du får svar på din opgave/ansøgning om at deltage i FOCUS Talent 2018 senest den 9.10.2018.


 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om FOCUS Talent, er du velkommen til at kontakte HR- og organisationschef Bente Stavad på bst@focus-advokater.dk eller på tlf. 63 14 20 49.

Se også herunder, hvad vores FOCUS talenter fik ud af at deltage. Hent indtryk fra de seneste workshops her: FOCUS Talent 2017 og FOCUS Talent 2016-workshoppen.

 


Derfor skal du deltage i FOCUS Talent!

Hej, mit navn er Louise. Jeg har deltaget i FOCUS Talent og har nu job hos Focus Advokater som trainee.

Deltagelsen gav mig mulighed for at vise, både hvad jeg kan på skrift, og hvad jeg kan præstere i praksis.
Jeg fik vist et af Fyns største advokatkontorer, at jeg kan mere, end hvad der fremgår af mine papirer. På workshoppen fik jeg et indblik i, hvordan man bedst muligt kommer igennem en forhandlingssituation, og hvor vigtigt det er at kunne forhandle professionelt i praksis. Det var en super lærerig oplevelse med sparring fra FOCUS’ advokater og de andre talentfulde medstuderende.

Har du mod på nye udfordringer og på at blive testet af et af Fyns største advokatkontorer, så deltag i årets FOCUS Talent workshop. Selvom du ikke nødvendigvis får tilbudt en trainee-kontrakt straks efter workshoppen, har du stadig haft mulighed for at bemærke dig hos Focus Advokater, hvilket kan føre til en ansættelse på et senere tidspunkt.

Af: Louise Damkjær Ibsen.

Bente Stavad

Bente Stavad

Organisationschef, HR-chef Læs mere

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Mød FOCUS' talenter

Mit navn er Christian og i 2015 deltog jeg i FOCUS Talent.

 

Deltagelsen gav mig en tidlig indsigt i, hvordan teori og praksis spiller sammen i en forhandlingssituation. Konkurrencen var samtidigt med til at udvide mit netværk og give mig blod på tanden i forhold til en fremtidig ”advokatgerning”. Efter min deltagelse i FOCUS Talent blev jeg tilbudt ansættelse. FOCUS Talent er derfor i høj grad også en utraditionel mulighed for at gøre opmærksom på sig selv og sine kompetencer.
 

Af: Jur. assistent Christian Møller

 

Hej, jeg hedder Mads, og jeg blev kåret som FOCUS Talent 2016. Efter min deltagelse i workshoppen tilbød Focus Advokater mig en stilling som trainee.  

Deltagelsen er en givende og anderledes måde at søge job på. Man prøver kræfter med alt fra skriftlig opgaveløsning, gruppearbejde og forhandlingssituationer til oplæg og sparring med virksomhedens advokater. Det fantastiske ved workshoppen er, at man bliver vurderet på, hvordan man faktisk håndterer de forskellige, juridiske problemstillinger, fremfor blot at blive vurderet på karakterbladet.  

FOCUS Talent er derfor oplagt for dig, hvis du har interesse for erhvervsret og gerne vil vise nogle af byens førende advokater, hvad du kan. Måske er du den næste, der får en ansættelseskontrakt og et tilskud til lærebøgerne med hjem.

 

Af: Trainee Mads Mygind Bojsen.