Køb og salg af investeringsejendomme

Transaktionsjura

Køb og salg af investeringsejendomme

Focus Advokater bistår med rådgivning ved køb og salg af erhvervsejendomme, både ved aktiv overdragelse og ved overdragelse af selskaber.

I vores rådgivning indgår alle aspekter af sådanne overdragelser, herunder vurdering af risici, hvad enten den er af lejeretlig, miljøretlig eller hvilken som helst anden karakter.

Rådgivningen ydes både til køb af ejendomme, der indeholder udviklingspotentiale, og til ejendomme, der må betragtes som færdigudviklet, herunder i investeringsøjemed. I forbindelse med rådgivningen deltager vi i forhandlingen med modparten, offentlige myndigheder, teknikere, ligesom vi deltager i vurderingerne af finansieringen af ejendommen og indgår i forhandlinger om finansieringen af ejendommen og indgår i forhandlinger med finansielle parter om vilkårene for medvirken.

Det er væsentligt for os, at vores rådgivning ydes prompte, så forhandlinger m.v. ikke mister momentum, og bidrager til at skabe et korrekt billede af, at rådgivningen medvirker positivt til at bringe sagen videre og endeligt på plads.

 

Kontakt os
Merete Vangsøe Simonsen

Merete Vangsøe Simonsen

Partner, advokat (L), leder af afdelingen for Fast Ejendom Læs mereKontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder