Konkurrenceretlig OPDATERING fra Focus Advokater

FÅ NYHEDER PÅ DET KONKURRENCERETLIGE OMRÅDE

Konkurrenceretlig OPDATERING - Focus Advokaters nyhedsbrev inden for konkurrenceret

KONKURRENCERETLIG OPDATERING

Velkommen til konkurrenceretlig OPDATERING - et nyere tiltag fra Focus Advokater, hvor vi hvert kvartal orienterer om de væsentligste nyheder inden for konkurrenceretten.

Med nyhedsbrevet konkurrenceretlig OPDATERING holder vi dig opdateret på ny lovgivning, nye relevante nationale og internationale vejledninger, ny praksis m.m. Du finder det seneste nyhedsbrev her.

TILMELDING

Med din tilmelding samtykker du til, at Focus Advokater (som dataansvarlig) kan behandle ovenstående oplysninger til at sende dig vores konkurrenceretlig OPDATERING med nyheder og invitationer til faglige arrangementer, som afholdes af Focus Advokater. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage enten ved skriftlig henvendelse til compliance@focus-advokater.dk eller via linket "afmeld" i hvert enkelt nyhedsbrev. Vil du vide mere om vores behandling og dine rettigheder i den forbindelse, kan du læse nærmere her.

SPØRG OS

Focus Advokater har et team af specialister, som har indgående kendskab til reglerne inden for konkurrenceret og erfaring i at omsætte dyb teoretisk viden på området til praktiske løsninger, som er anvendelige for den enkelte virksomhed. Læs mere om vores rådgivning her.  

 

VEJLEDNINGER


Du kan her downloade Focus Advokaters vejledninger om whistleblowerordning og om håndtering af Dawn Raid: