Applikationer

IPR

Hvordan beskytter jeg min app?

Der er stor vækst på markedet for apps, og det er relativt nemt at komme ud på det globale marked med sin applikation. Men hvordan sikrer du at din applikation ikke bliver kopieret?

Det er ikke muligt at få eneret til dit koncept eller ide, men du har mulighed for at beskytte delelementer i din app. Med IP-rettigheder kan du beskytte dit logo, navn, tekst, user interface, lyd, video, tekniske funktion og app-ikon.

Når du beslutter, hvilke elementer i din app du vil beskytte, bør du overveje hvilke elementer, der er værd at investere i. Rettigheder kan på sigt blive en indtægtskilde i form af licens, men en registreret rettighed kan også være et signal til virksomhedens investorer om sikkerhed for at deres investering er beskyttet. Hvis ikke du sikrer beskyttelse af delelementerne i din app, kan du risikere at skulle trække din app tilbage eller ændre den, fordi andre beviser at du krænker deres rettighed.

 

Hvordan kan Focus Advokater hjælpe din virksomhed?

Beskyttelsen af dine immaterielle rettigheder, når det gælder applikationer, kan være kompleks, da den består af et samspil af forskellige love og regler. Focus Advokater har specialister på området, som har et indgående kendskab til både teknologien og immaterielle rettigheder og samspillet mellem disse.

Vi er specialister i at føre sager om IPR og IT, men hvis vi får muligheden for at blive inddraget inden det går galt, hjælper vi gerne med en proaktiv og fremsynet rådgivning med fokus på risikominimering.