Handel & Vandel; ejendomsretlig opdatering fra Focus Advokater

Handel & Vandel

Ejendomsretlig OPDATERING fra Focus Advokater

Abonner på vores nyhedsbrev

Velkommen til Handel & Vandel; ejendomsretlig OPDATERING fra Focus Advokater – et nyhedsbrev, der sørger for, at du får de væsentligste juridiske nyheder af relevans for ejendomsbranchen og alle, der beskæftiger sig med transaktioner med fast ejendom, projektudvikling, lejeret, entrepriseret og andre retsområder, der vedrører reguleringen af fast ejendom.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang i kvartalet og vil indeholde en gennemgang af kommende lovændringer, nye retsafgørelser og andre juridiske nyheder inden for fast ejendom. Der vil også være en henvisning til de nyhedsindlæg, vi i det seneste kvartal har publiceret på www.focus-advokater.dk, som relaterer sig til fast ejendom. Vores seneste nyhedsbrev finder du her. Vi håber, du synes om vores ejendomsretlige nyheder og har lyst til at følge dem. 

Tilmeld dig

Handel & Vandel; ejendomsretlig OPDATERING fra Focus Advokater


Med din tilmelding samtykker du til, at Focus Advokater (som dataansvarlig) kan behandle oplysningerne ovenfor for at sende dig vores nyhedsbrev; Handel & Vandel; ejendomsretlig OPDATERING fra Focus Advokater med ejendomsretlige nyheder og invitationer til faglige arrangementer, som afholdes af Focus Advokater. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage enten ved skriftlig henvendelse til compliance@focus-advokater.dk eller via linket "afmeld" i hvert enkelt nyhedsbrev. Vil du vide mere om vores behandling og dine rettigheder i den forbindelse, kan du læse nærmere her.

Træk på vores viden inden for fast ejendom

Focus Advokater har Region Syddanmarks største afdeling for fast ejendom. Træk på vores specialister, hvad enten du har brug for sparring eller konkret rådgivning. Find det team, der matcher dit behov, eller kontakt Jakob Juul-Sandberg eller Merete Vangsøe Simonsen, så guider de dig videre.  

Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom:
Byggeri og entreprise | Ejendomsudvikling og projekter
Ejendomshandler |Køb og salg af investeringsejendomme
Lejeforhold | OPP-projekter | UdbudKontakt os

Se alle medarbejdere eller søg herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra Focus Advokater

Tilmeld

Nyheder
Se flere nyheder