Netværk for ejendomsinvestorer - Trekantområdet

Deltag i vores sommerarrangement 22. juni 2020

Sommerarrangement 22. juni 2020 for Netværk for ejendomsinvestorer

Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv har i efteråret 2019 etableret et nyt, lokalt og professionelt netværk for ejendomsinvestorer i Trekantområdet. Vil du/din virksomhed være en del af et lokalt forum for vidensdeling og sparring inden for fast ejendom, så læs mere her eller kontakt os for en nærmere drøftelse.

Netværkets formål er at skabe et eksklusivt forum, som på et højt fagligt og praktisk niveau samler lokale store og mellemstore ejendomsinvestorer og -udviklere til en drøftelse af aktuelle temaer og problemstillinger inden for fast ejendom. Her kan medlemmerne bl.a. udveksle erfaringer og udvikle kendskab til nye potentielle ejendomsinvesteringer samt medinvestorer og samarbejdspartnere. Focus Advokater, BDO og KLH Erhverv vil bidrage med indlæg af dels faglig og aktuel karakter og eksterne aktører, fx landinspektører eller arkitekter, vil også kunne blive budt ind til et relevant indlæg. Alle medlemmer opfordres til at komme med input til den løbende udvikling af netværket og dermed præge retning og møder.

 

Tid og sted

Vi holder sommerarrangement omkring klimaudfordringerne skaber øget opmærksomhed på byggeriets miljøbelastninger.

mandag den 22. juni 2020 kl. 18.00 - ca. 22.00.

 

Program

Vi har allieret os med Finn Smidt, arkitekt maa./partner ved Tegnestuen Mejeriet.

 

Klimaudfordringer har medført en øget opmærksomhed på byggeriets miljøbelastning, hvis globale CO2 udledning er større end udledningen i industri og transportsektorerne. Paris-aftalen om reduktion af CO2 udledning samt FN’s 17 verdensmål har skabt en ny grøn dagsorden for byggeriet, hvor en række bæredygtige certificeringsordninger som DGNB, Cirkulær Økonomi, Cradle To Cradle m.fl., hver især giver deres bidrag til løsninger. I den sammenhæng vil Finn Smidt fortælle om, hvordan Tegnestuen Mejeriet arbejder med at gøre det operationel i deres daglige arbejde.

Efter indlæg er der spisning og netværk.

Har du lyst til at være en del af netværket/deltage, så send en mail til Henrik Paulsen, pau@bdo.dk.

 

Det praktiske omkring netværket

  • Der er fire effektive og målrettede netværksmøder om året (sept./dec./marts/juni) af 2 times varighed og et årligt socialt sommerarrangement
  • Til hvert netværksmøde vil der blive holdt 1-2 faglige/aktuelle indlæg samt dedikeret tid til sparring mellem medlemmerne
  • Netværksmøderne holdes i Trekantområdet og vil fortrinsvist blive afholdt på fredage i tidsrummet fra kl. 8.10-10.10
  • Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater.

    Registrering og betaling sker ved at kontakte Henrik Paulsen, pau@bdo.dk.

 

Pris

Det årlige gebyr udgør kr. 1.500 inkl. moms og giver adgang til alle møder inkl. forplejning for 2020. Der er adgang til op til 2 personer pr. møde samt 1 times gratis rådgivning af henholdsvis BDO, KLH Erhverv og Focus Advokater. Registrering og betaling sker ved at kontakte Henrik Paulsen, pau@bdo.dk. eller Mette Juhl, mj@focus-advokater.dk

 

Datoerne for kommende møder i 2020

  • Fredag d. 4. september 2020 (med besøg af Geopartner Landinspektører)
  • Fredag d. 11. december 2020.

Er du interesseret i at høre om netværket for ejendomsinvestorer i Trekantområdet, så kontakt Julie Aagaard Rytter, tlf. 42730050 eller Mette Juhl tlf. 63142005.