Bliv klar til de nye spilleregler for byggeriet, AB18, ABT18, ABR18

KURSUS AB18 - ABT18 - ABR18

Kolding den 17.1.2019

Focus Advokater afholder kursus hvor der stilles skarpt på de nye spilleregler for byggeriet. AB-vilkår. Uanset om du arbejder ud fra AB 18, ABT 18 eller ABR 18, vil du med dette kursus få styr på, hvad de dækker, og hvilken betydning reglerne har for dig og din virksomhed i praksis.

Kursusbeskrivelse

Meget ændres, når de nye AB-vilkår træder i kraft pr. 1. januar 2019, hvad enten du er rådgiver, bygherre eller entreprenør. Det er vigtigt, du kender vilkårene og er på forkant med de udfordringer, du og din virksomhed kan blive mødt med. På kurset får du indblik i hvad der er nyt i forhold til før. Vi ser på konsekvenser og faldgruber og giver en grundig indsigt i reglernes praktiske betydning. Afslutningsvis vil der være opsamling og networking.

Som deltager får du udleveret kursusmappe, og på kurset har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til vores advokater.

Vi udsteder kursusbevis til de deltagere, der ønsker det.

Målgruppe

Kurset henvender sig til bygherrer, entreprenører, ingeniører, arkitekter, landinspektører, andre teknikere og kommuner, der beskæftiger sig med udbud, kontraktindgåelse, rådgivning, projektering, styring og tilsyn i relation til bygge og anlægsarbejde.

 

Tid og sted

Torsdag den 17.01.2019 kl. 8.30 - 17.00 på Comwell i Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding. 


Program

Du finder programmet i invitationen her.

 

Pris

2.995 kr. + moms pr. pers. inkl. forplejning