FOCUS ACADEMY

Nyt netværk for virksomhedsjurister - Fyn og Trekantsområdet

Er du virksomhedsjurist, in-house counsel eller CFO med ansvar for jura, og søger du løbende opdatering om aktuelle erhvervsjuridiske emner, faglig sparring og mulighed for bredere drøftelser med andre virksomhedsjurister, er FOCUS ACADEMY måske noget for dig.

Faglig sparring og videndeling

Formålet med FOCUS ACADEMY er at skabe et forum og et netværk for virksomhedsjurister, der arbejder på Fyn eller i Trekantsområdet. Netværket vil afholde møder ca. 6 gange om året, hvor hvert møde vil indeholde et indlæg om et aktuelt juridisk emne eller problemstilling. De enkelte indlæg vil blive holdt af en praktiserende advokat, der har særligt indblik i det pågældende emne. Indlægget kan så danne basis for bredere diskussioner i netværket.

 

Kursusrækken tilstræbes planlagt, så hvert kursus opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater. Første møde vil dog være en undtagelse.

 

Det første netværksmøde

Første møde er tirsdag, den 22. maj 2018, kl. 17-19 hos Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, Odense.

 

PROGRAM

 

TILMELDING

Det første møde er gratis, men kræver tilmelding.
Tilmeld dig senest 15. maj 2018 til advokat Rune Aagaard, raa@focus-advokater.dk.

 

Praktisk information

  • Netværksmøderne vil fortrinsvist blive afholdt hos Focus Advokater i Odense eller Kolding
  • Gebyr for deltagelse i netværket er kr. 750 pr. person pr. år. Beløbet dækker udgifter til forplejning i forbindelse med møderne. Det vil dog være gratis at deltage i det første møde
  • Tilmelding sker til advokat Rune Aagaard, Focus Advokater, raa@focus-advokater.dk.

Baggrund

Netværket er etableret ud fra et ønske om at skabe en platform, der kan facilitere faglig udvikling og sparring i et fortroligt forum med andre virksomhedsjurister. Netværkets medlemmer vil hurtigt lære hinanden at kende og dermed også opnå en bredere kontaktflade, der gør det muligt, for det enkelte medlem at trække på netværkets samlede erfaring.

 

Rune Aagaard

Rune Aagaard

Partner, advokat (L), HD (R) Læs mere
Matias Nørtoft Popp

Matias Nørtoft Popp

Advokatfuldmægtig Læs mere