FOCUS ACADEMY

Faglig sparring og videndeling, netværk for virksomhedsjurister - Fyn og Trekantsområdet

Er du virksomhedsjurist, in-house counsel eller CFO med ansvar for jura, og søger du løbende opdatering om aktuelle erhvervsjuridiske emner, faglig sparring og mulighed for bredere drøftelser med andre virksomhedsjurister, er FOCUS ACADEMY måske noget for dig.

Faglig sparring og videndeling

 

Formålet med FOCUS ACADEMY er at skabe et forum og et netværk for virksomhedsjurister, der arbejder på Fyn eller i Trekantsområdet. Netværket vil afholde møder ca. 6 gange om året, hvor hvert møde vil indeholde et indlæg om et aktuelt juridisk emne eller problemstilling. De enkelte indlæg vil blive holdt af en praktiserende advokat, der har særligt indblik i det pågældende emne. Indlægget kan så danne basis for bredere diskussioner i netværket.

 

Kursusrækken tilstræbes planlagt, så hvert kursus opfylder kravene til obligatorisk videreuddannelse for advokater. Første møde vil dog være en undtagelse.


Næste netværksmøde


Den 3. december 2018 kl. 17-19.15 - internationale handelssanktioner

 

Vi stiller skarpt på de internationale handelssanktioner, som ikke alene USA, men også EU har indført. Vi vil blandt andet skabe overblik over de indførte sanktioner og efterfølgende give vores bud på, hvordan man i praksis kan håndtere de risici, som de internationale handelssanktioner udgør for eksportvirksomheder. Vi slutter som altid af med diskussion af aftenens faglige indlæg over en let anretning.

 

Sted: Focus Advokater, Englandsgade 25, 5100 Odense C

Program: 17.00 - 19.15 - yderligere info følger.

Kursuspoint: 3 lektioner.

Tilmelding: Senest mandag d. 29.11.2018 til Matias Popp på 63 14 45 03 eller map@focus-advokater.dk.

Praktisk information

  • Netværksmøderne vil fortrinsvist blive afholdt hos Focus Advokater i Odense eller Kolding
  • Tilmelding til sker til advokat Rune Aagaard, raa@focus-advokater.dk eller Matias Popp, map@focus-advokater.dk.
  • Netværket er etableret ud fra et ønske om at skabe en platform, der kan facilitere faglig udvikling og sparring i et fortroligt forum med andre virksomhedsjurister. Netværkets medlemmer vil hurtigt lære hinanden at kende og dermed også opnå en bredere kontaktflade, der gør det muligt, for det enkelte medlem at trække på netværkets samlede erfaring.

Sæt kryds i kalenderen

Den 24. januar 2019 kl. 17-19.15. Datoen for Storbritanniens udtrædelse af EU nærmer sig med hastige skridt. Hvis det går som planlagt, vil Storbritannien forlade EU den 29. marts næste år. Spørgsmålet er, hvad det i praksis vil betyde for de danske virksomheder. Det vil vi kaste lys over i begyndelsen af det nye år.

Nærmere information følger.

Rune Aagaard

Rune Aagaard

Partner, advokat (L), HD (R) Læs mere
Matias Nørtoft Popp

Matias Nørtoft Popp

Advokatfuldmægtig Læs mere