Det Gode Udbud, Focus Advokater og We Build Denmark

Det gode udbud

Gå-hjem-møde 30.9.2021 arrangeret af WE BUILD DENMARK og Focus Advokater

Gå-hjem-møde den 30. september 2021 om det gode udbud

Alt for mange udbud bliver annulleret, og alt for mange tilbud forkastes.

Vær med, når Focus Advokater i samarbejde med WE BUILD DENMARK inviterer til gratis gå-hjem-møde den 30.9.2021 kl. 16.00 - 19.00 og stiller skarpt på problematikkerne i forbindelse med udbud. Se mere i programmet herunder og husk, at du også kan byde ind med spørgsmål og/eller konkrete problemstillinger, som du gerne vil have, vi tager op. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål på mødet. Se, hvordan du tager del i dialog og møde herunder. Vi glæder os til at se dig!


Hent råd og vejledning til udbudsprocessen 

Når et udbud annulleres, er det forbundet med omkostninger for både ordre- og tilbudsgivere. Den hyppigste årsag til, at udbuddene annulleres, er fejl i udbudsprocessen eller behov for ændringer i udbudsmaterialet. Sammen med WE BUILD DENMARK stiller Focus Advokater på dette gratis gå-hjem-møde skarpt på typiske problemstillinger.

Hør om:

  • Faldgruber og fordele i forbindelse med udbud - "Do’s and Don’ts" - hvad skal tilbudsgiver og ordregiver være særligt opmærksom på at undgå og/eller sikre sig?
  • AB18 i udbudsgrundlaget – hvad skal tilbudsgiver og ordregiver være særligt opmærksomme på?
  • Krav om elektronisk udbud samt introduktion til FOCUS Udbud
  • Gennemgang af indsendte spørgsmål/problemstillinger - se hvordan du kan byde ind under "Udbytte"

Læs mere om program og tilmelding her.

 

Udbytte

Hvad enten du er ordregiver, delegeret bygherre eller tilbudsgiver, byder dagen på videndeling og værktøjer til at gennemføre en bedre udbudsproces.

Du er velkommen til at sende spørgsmål eller en konkret problemstilling til advokat Karina Dolmer Andersen kda@focus-advokater.dk senest den 23.9.2021. Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål på mødet.

Arrangementet rundes af med et let traktement med mulighed for at netværke og stille ekstra spørgsmål til vores indlægsholdere. 

Tid og sted

Arrangementet foregår den 30.9.2021 kl. 16.00 - 19.00 hos Focus Advokater P/S, Englandsgade 25, 5000 Odense C og foregår efter de gældende Covid-19 retningslinjer.

 

Tilmelding 

Tilmelding er nødvendig for at deltage. Du tilmelder dig via WE BUILD DENMARK - klik her!

Spørgsmål

Kontakt Mette Juhl.