Focus Talent 2017

Deltag i talentkonkurrencen

Start din advokatkarriere hos Focus Advokater

Focus Advokater er på udkig efter talenter. Vil du gerne starte en advokatkarriere som trainee, så bør du deltage i FOCUS' talent-konkurrence.

Har du lyst til at prøve dit juridiske talent af i FOCUS Talent 2017 og efterfølgende få mulighed for at supplere dit studie med et relevant arbejde hos Focus Advokater, kan du se deltagerkravene herunder eller i flyeren her.

Se evt. billederne FOCUS Talent 2016-workshoppen.

Deltagerkrav

  • Du skal have afsluttet det første år af dit jurastudie på et af Danmarks universiteter

  • Herudover skal du løse en lille erhvervsretlig opgave. Opgaven bliver lagt på siden den 1.5.2017

  • De kandidater, som løser opgaven bedst, inviterer vi til en workshop hos Focus Advokater den 7.10.2017

  • Efter workshoppen udvælger vi nogle få talenter, der bliver tilbudt en kontrakt som trainee og et skrivebord hos Focus Advokater

  • Alle, der deltager i FOCUS Talent 2017, modtager et certi­fikat. Derudover præmierer vi på workshoppen bedste holdperformance

  • På workshoppen vil du få mulighed for at drøfte dine karri­ereplaner med en af Focus Advokaters advokater

  • Ud over løsningen på din opgave skal du sende dit CV og karakterark senest den 18.9.2017 til HR-assistent Dorthe Møller, dm@focus-advokater.dk

  • Du får svar på din opgave/ansøgning om at deltage i FOCUS Talent 2017 senest den 28.9.2017.

     

Vil du vide mere

Vil du vide mere om FOCUS Talent 2017, er du velkommen til at kontakte HR- og organisationschef Bente Stavad på bst@focus-advokater.dk eller på tlf. 63 14 20 49.

 

Bente Stavad

Organisationschef, HR-chef Læs mere

Mød FOCUS Talenterne

Mit navn er Christian og i 2015 deltog jeg i FOCUS Talent.

 

Deltagelsen gav mig en tidlig indsigt i, hvordan teori og praksis spiller sammen i en forhandlingssituation. Konkurrencen var samtidigt med til at udvide mit netværk og give mig blod på tanden i forhold til en fremtidig ”advokatgerning”. Efter min deltagelse i FOCUS Talent blev jeg tilbudt ansættelse. FOCUS Talent er derfor i høj grad også en utraditionel mulighed for at gøre opmærksom på sig selv og sine kompetencer.

 

Af: Trainee Christian Møller

 

Hej! Jeg hedder Mads, og jeg blev kåret som FOCUS Talent 2016. Efter min deltagelse i workshoppen tilbød Focus Advokater mig en stilling som trainee.  

Deltagelsen er en givende og anderledes måde at søge job på. Man prøver kræfter med alt fra skriftlig opgaveløsning, gruppearbejde og forhandlingssituationer til oplæg og sparring med virksomhedens advokater. Det fantastiske ved workshoppen er, at man bliver vurderet på, hvordan man faktisk håndterer de forskellige, juridiske problemstillinger, fremfor blot at blive vurderet på karakterbladet.  

FOCUS Talent er derfor oplagt for dig, hvis du har interesse for erhvervsret og gerne vil vise nogle af byens førende advokater, hvad du kan. Måske er du den næste, der får en ansættelseskontrakt og et tilskud til lærebøgerne med hjem.

 

Af: Trainee Mads Mygind Bojsen